Bestellen of informatie

(0578) 577 179

Behoeftegestuurd ventileren

De multifunctionele meetinstrumenten van HK Instruments worden gebruikt als onderdeel van behoeftegestuurde ventilatie.

Ventilatie wordt gestimuleerd als er veel mensen in het gebouw zijn. Dergelijke ventilatieoplossingen zijn nodig in scholen, kantoren, sporthallen en hotels. Dat wil zeggen op alle locaties waar het belangrijk is om een goede luchtkwaliteit te behouden, zelfs als de bezettingsgraad sterk varieert. Naast een goede luchtkwaliteit zorgt behoeftegestuurd ventileren voor een lager energieverbruik in gebouwen.

Door technische innovaties zijn onze toestellen nog veelzijdiger dan voorheen. CDT2000-DC, een CO2-transmitter die gebruikmaakt van Dual Channel-technologie, is onderhoudsvrij. Deze kan ook worden gebruikt in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere omgevingen die een uitdaging vormen voor gewone CO2-transmitters. De grote display op een CDT-toestel is informatief en goed afleesbaar, wat ook een meerwaarde creëert voor de gebruikers van het gebouw.

Siro-rH (1) en CDT2000 (3) bewaken de luchtkwaliteit in individuele ruimtes en communiceren eventuele behoefte aan extra capaciteit naar het gebouwbeheersysteem. CDT2000 Duct (2) bewaakt de afgezogen lucht in het hele gebied, waardoor vraaggestuurde ventilatie in het hele kantoor mogelijk is.

Scroll naar top