Cleanroom toepassingen

Drukverschillen tussen kamers in ziekenhuizen, laboratoria en andere veeleisende omgevingen kunnen worden beheerst door middel van druk- en drukverlaging om gunstige werkomstandigheden en de reinheid van producten te garanderen.

Ontworpen om drukverschillen tussen ruimtes te bewaken, meten verschildruktransmitters het drukverschil tussen de cleanroom en de buitenlucht. DPT-Priima-AZ-D-S, die zelfs de kleinste drukverschillen meet, is een uitstekende keuze wanneer het onder druk brengen van faciliteiten een hoge precisie en bedrijfszekerheid vereist. Naast het meten van drukverschillen is het belangrijk om de temperatuur en luchtvochtigheid in cleanrooms te meten. De RHT vochtigheids- en temperatuurtransmitter is de perfecte keuze voor dergelijke metingen. Al onze cleanroom-apparaten zijn inclusief veldkalibratie en zijn verkrijgbaar met een kalibratiecertificaat. Onze apparaten zorgen voor een ononderbroken productie in cleanrooms, die een betrouwbare, continue monitoring vereisen.

De uiterst nauwkeurige verschildruktransmitter DPT-Priima-AZ-D-S (1) bewaakt overdruk in laboratoriumfaciliteiten. Het relais van de DPI ± 500-2R-AZ (2) elektronische verschildrukschakelaar en zender activeert het bakenalarmlicht als de druk in de faciliteit de drempelwaarde overschrijdt. Siro-rH (3) geeft de kamertemperatuur en vochtigheid door aan het automatiseringssysteem. De DPG (4) analoge meter is gemakkelijk af te lezen, waardoor deze geschikt is om de exacte druk in de laminaire flowkast aan te geven. PTE-kabel (5) meet de temperatuur in een gekoelde kast, waardoor het mogelijk is om historische gegevens op lange termijn te verzamelen.

Scroll naar top