Configureren van een HK Instruments DPT Flowmeter

De DPT-Flow is een flowmeter die een gemakkelijke manier biedt om het debiet te meten op centrifugaalventilatoren of in een kanaalsysteem. Eén apparaat is geschikt voor verschillende soorten ventilatoren. Het kan ook worden gebruikt met verschillende meetsondes zoals FloXact of pitotbuis en luchtkleppen.

Configuratie wordt gemaakt met select, omhoog en omlaag knoppen. Druk op select om het menu te openen. Navigeer met de knoppen omhoog en omlaag. Druk op select om een parametersubmenu te openen. Wijzig de parameter met de knoppen omhoog en omlaag. Bevestig door op de selectieknop te drukken. Sla alle wijzigingen op en door op de selectieknop in het menu te drukken.

Bekijk hier de instructievideo

CO2 transmitter met display - Schone lucht in elke ruimte

Graag extra aandacht voor onze CO2-transmitters met display voor gebouwen

Deze transmitter met display helpt u te controleren hoe oud en vervuild de lucht is in de ruimtes waar veel mensen zijn. Denk aan scholen, lokalen, openbare gebouwen, kantoren enz. Deze transmitter stelt u in staat om op tijd en voldoende te ventileren waardoor er een gezond binnenklimaat heerst.

De CDT-serie meet kooldioxide (CO2) en temperatuur (T). Optioneel is ook relatieve vochtigheid (rH) meting ook beschikbaar. Apparaten uit de CDT-serie zijn verkrijgbaar met een groot touchscreen, waardoor het apparaat snel en eenvoudig kan worden geconfigureerd.

Bijvoorbeeld SIRO-CO2

of bijvoorbeeld CDT2000