Corona maatregelen

Het zijn lastige tijden voor ons allemaal, we moeten ons allemaal aanpassen en met een goede reden. Ons bedrijf is “gewoon” geopend zolang het kan. Onder onze klanten bevinden zich veel zorginstellingen, koelinstallaties enz. en daar willen wij bereikbaar voor zijn in het geval van storing maar ook om zo min mogelijk verstoring in onze economie te veroorzaken. Wij hebben alle maatregelen getroffen wat betreft hygiene en contacten. Onze medewerkers werken van elkaar afgesloten en de contactmomenten met leveranciers en klanten zijn alleen op ruime afstand van elkaar. Tot nu toe krijgen wij voldoende voorraad binnen van onze buitenlandse leveranciers.

Dus, we hebben ons aangepast en hebben iets minder capaciteit, wij danken u voor uw begrip.

Blijf gezond!

Betec Controls BV

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CO2 transmitter met display - Schone lucht in elke ruimte

Graag extra aandacht voor onze CO2-transmitters met display voor gebouwen

Deze transmitter met display helpt u te controleren hoe oud en vervuild de lucht is in de ruimtes waar veel mensen zijn. Denk aan scholen, lokalen, openbare gebouwen, kantoren enz. Deze transmitter stelt u in staat om op tijd en voldoende te ventileren waardoor er een gezond binnenklimaat heerst.

De CDT-serie meet kooldioxide (CO2) en temperatuur (T). Optioneel is ook relatieve vochtigheid (rH) meting ook beschikbaar. Apparaten uit de CDT-serie zijn verkrijgbaar met een groot touchscreen, waardoor het apparaat snel en eenvoudig kan worden geconfigureerd.

Bijvoorbeeld SIRO-CO2

of bijvoorbeeld CDT2000