Handboek rookdetectie in ventilatiesystemen (Eng.)

Calectro AB heeft een breed assortiment producten voor een groot aantal regel- en regelfuncties in verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Wij beschouwen het een van onze belangrijkste taken om betrouwbare rookdetectiecomponenten voor ventilatiesystemen te leveren.

Snelle en betrouwbare detectie is een essentiële factor om evacuatie te vereenvoudigen en levens en eigendommen zoveel mogelijk te redden. Calectro AB wil daarom dit handboek gebruiken om probleemgebieden aan te geven die verband houden met rookdetectie in ventilatiesystemen en om kennis te helpen uitbreiden om systemen te ontwikkelen die beter geschikt zijn voor het beoogde gebruik.

Download hier het handboek (engelstalig)

 

CO2 transmitter met display - Schone lucht in elke ruimte

Graag extra aandacht voor onze CO2-transmitters met display voor gebouwen

Deze transmitter met display helpt u te controleren hoe oud en vervuild de lucht is in de ruimtes waar veel mensen zijn. Denk aan scholen, lokalen, openbare gebouwen, kantoren enz. Deze transmitter stelt u in staat om op tijd en voldoende te ventileren waardoor er een gezond binnenklimaat heerst.

De CDT-serie meet kooldioxide (CO2) en temperatuur (T). Optioneel is ook relatieve vochtigheid (rH) meting ook beschikbaar. Apparaten uit de CDT-serie zijn verkrijgbaar met een groot touchscreen, waardoor het apparaat snel en eenvoudig kan worden geconfigureerd.

Bijvoorbeeld SIRO-CO2

of bijvoorbeeld CDT2000