Bestellen of informatie

(0578) 577 179

HK Instruments – Hoogwaardige meetapparatuur voor schone binnenlucht

 

Betec Controls is al jaren de importeur van HK Instruments, dit is een Fins familiebedrijf dat producten heeft ontwikkeld om de kwaliteit van de binnenlucht en de functionaliteit van gebouwen hoog te houden, wat resulteert in welzijn en energiebesparing. Zij ontwerpen zeer nauwkeurige en gebruiksvriendelijke meetapparatuur, voornamelijk voor HVAC-toepassingen in ventilatie- en gebouwautomatiseringssystemen.

Deze producten staan bekend om de enorm hoge kwaliteit. Wij kunnen u deze producten leveren voor zeer scherpe prijzen. En.. vrijwel altijd uit voorraad.

Het leveringsprogramma omvat onder andere de volgende producten:

– Druktransmitters uit de DPT-serie vertegenwoordigen de nieuwste ontwikkeling in hun klasse. De digitale sensor maakt het meten van de druk nog nauwkeuriger dan voorheen. Volledig geautomatiseerde nulpuntkalibratie, AZ-kalibratie, biedt betrouwbaarheid in de meest gevoelige toepassingen. Bovendien biedt het kostenbesparingen gedurende de levensduur van een gebouw, omdat het apparaat volledig onderhoudsvrij is.

– Producten uit de CDT2000-serie zijn economische en veelzijdige apparaten die de CO2-concentratie en temperatuur meten (T). Deze apparaten zijn beschikbaar voor kanaal- of wandmontage. CDT2000 is het eerste apparaat dat CO2 meet met een groot touchscreen dat eenvoudige configuratie en aanpassing mogelijk maakt. CDT2000 Duct is een kosteneffectieve oplossing voor het meten van de totale CO2-concentratie in kanaalsystemen.

– DPT-FLOW-transmitters zijn unieke apparaten die het meten van luchtstroom en luchtsnelheid eenvoudiger dan ooit tevoren maken. Samen met FLOXACT ™ meetsondes zijn dezelfde apparaten de juiste optie bij het meten van de stroom in een kanaal. Nogmaals, als u de luchtsnelheid wilt meten, zou u AVT selecteren die meerdere meetbereiken in één apparaat biedt, samen met relais- en temperatuuruitgangssignalen.

– De DPT-CTRL-serie PID-controllers zijn ontworpen voor stand-alone gebouwautomatisering in de HVAC / R-industrie. Met de ingebouwde controller is het mogelijk om de constante druk of stroom van ventilatoren, VAV-systemen of kleppen te regelen. DPT-CTRL-serie biedt verschillende modellen voor energiezuinige regeling van moderne EC-ventilatoren in systemen van alle groottes. De DPT-CTRL-MOD kan worden gebruikt als druk- of stroomregelaar in modulaire gebouwautomatiseringssystemen. setpoints en andere parameters kunnen op afstand worden aangepast via de bus. Met de temperatuurcompensatiefunctie kan de ventilatorsnelheid worden aangepast aan de temperatuur. Dit bespaart energie door de juiste hoeveelheid lucht af te voeren in koude omgevingen. DPT-CTRL-2SP is een perfecte keuze voor kleine onafhankelijke systemen waar de gebruiker de gewenste luchtstroom uit kan kiezen twee afzonderlijke setpoints met behulp van bijvoorbeeld aanwezigheidssensor of sleutelschakelaar.

– Apparaten uit de RHT-serie meten relatieve vochtigheid (RV) en temperatuur. Ze zijn beschikbaar voor kanaal- of wandmontage. De configuratie en aanpassing van de RHT is snel en eenvoudig vanwege het grote touchscreen. RHT Duct is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het meten van de relatieve luchtvochtigheid in luchtkanalen.

CMT Koolmonoxide transmitters.

– PTL druktransmitters of DPTL verschildruktransmitters voor vloeistoffen.


– Luchtdrukmeters en manometers.

– Filterwaarschuwingen, deze zijn een oplossing voor systemen die visuele indicatie van druk ter plaatse vereisen, samen met schakelpuntsignaal. De filterwaarschuwingen zijn ideaal voor algemene werkzaamheden in airconditioning en ventilatie, met name bij het bewaken van luchtfilters op vervuiling. De beschikbare combinaties omvatten drukmeter en drukschakelaarcombinatie (DPG/PS), en schuine buismanometer en drukschakelaarcombinatie (MM/PS).

Scroll naar top