Bestellen of informatie

(0578) 577 179

Overzicht Beck documentatie en informatie

Beck GmbH – meer dan zestig jaar specialisatie in drukbewaking

In de jaren zestig ontwikkelde Beck zich tot een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van drukschakelaars voor grote huishoudelijke apparaten.

Eind jaren tachtig vestigde Beck zich met een instelbare verschildrukschakelaar voor het bewaken van luchtfilters en ventilatoren in ventilatie- en klimaattechniek. In 2000 breidde Beck zijn assortiment voor deze inmiddels belangrijke afzetmarkt uit met een transmitter voor verschildruk, waarmee de wereldmarktpositie verder kon worden uitgebreid.

Bovendien blijft Beck zichzelf zien als een flexibele nicheleverancier van klantspecifieke drukmonitoren en druktransmitters voor fabrikanten van originele apparatuur in een grote verscheidenheid aan industrieën.
Het assortiment van Beck bestaat uit zeer betrouwbare drukschakelaars, verschildrukopnemers en verschildrukmeetomvormers. Wij hebben een uitgebreide voorraad hiervan.

Hieronder kunt u de algemene assortimentsoverzichten en informatie over specifieke producten als pdf inzien of downloaden. Product informatie en technische documentatie vindt u bij het betreffende product zelf. Heeft u dan nog vragen? Bel ons op (0578) 577170, wij staan u graag te woord!

Productoverzicht engels
Productoverzicht duits
Scroll naar top