Bestellen of informatie

(0578) 577 179

Overzicht HK Instruments documentatie en informatie

HK Instruments is een Fins familiebedrijf dat haar klanten helpt de kwaliteit van de binnenlucht en de functionaliteit van gebouwen hoog te houden, wat resulteert in welzijn en energiebesparing. We ontwerpen zeer nauwkeurige en gebruiksvriendelijke meetapparatuur, voornamelijk voor HVAC-toepassingen in ventilatie- en gebouwautomatiseringssystemen.
Onze geavanceerde meetapparatuur produceert zeer nauwkeurige realtime informatie over binnenlucht naar het gebouwbeheersysteem. Dit leidt tot een hoge functionaliteit van het gebouw, wat het welzijn van mensen ondersteunt en de energiekosten laag houdt. Onze producten staan bekend om hun gebruiksgemak. Toepassingen voor onze apparaten variëren van zeer veeleisende laboratoriumomstandigheden tot gewone woongebouwen.
HK Instruments levert o.a. zeer kwalitatieve en betrouwbare verschildruktransmitters, flow- en snelheidtransmitters, co2, co en druktransmitters. Vrijwel altijd ruim op voorraad.

Hieronder kunt u de algemene assortimentsoverzichten en informatie over specifieke producten als pdf inzien of downloaden. Product informatie en technische documentatie vindt u bij het betreffende product zelf. Heeft u dan nog vragen? Bel ons op (0578) 577170, wij staan u graag te woord!

Productcatalogus 2020
Scroll naar top