Bestellen of informatie

(0578) 577 179

Prijslijst 2022

BELANGRIJKE MEDEDELING

Nieuwe prijslijsten maken is ondertussen voor ons in 2022 een dagtaak geworden. Er zijn ondertussen leveranciers die maandelijks nieuwe prijzen hebben. Dat maakt het ook voor ons erg moeilijk om steeds courante prijslijsten en lang geldende offertes aan te bieden. Wij doen ons uiterste best, houd u er rekening mee dat er heel soms prijzen kunnen afwijken van de hier aangeleverde prijslijsten! Wilt u er zeker van zijn dat een prijs klopt neemt u alstublieft contact met ons op en controleer altijd de prijs op de orderbevestiging.

Onze algemene prijslijst 2022 is hier beschikbaar voor download. In deze prijslijst vindt u vrijwel alle door ons leverbare producten. Er zijn ook aparte prijslijsten van Thermokon en HK Instruments beschikbaar waarin de betreffende assortimenten nog uitgebreider in staan. Voor explosiebeveiligingsproducten van Schischek Rotork is er ook een aparte prijslijst beschikbaar.

Het kan natuurlijk gebeuren dat u iets niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, ons assortiment is vele malen groter dan wij u kunnen laten zien.

U kunt deze prijslijsten in Excel xls formaat downloaden en kunt u sorteren of filteren naar believen. Het is ook beschikbaar in pdf formaat, nadeel is echter dat sommige kolommen niet altijd geheel leesbaar zijn en moeilijker zoekt. Natuurlijk kunt u ook op onze website de prijzen zoeken. Heeft u vragen of wilt u deze liever via e-mail ontvangen. Bel of mail ons, wij helpen u graag!

PRIJSLIJSTEN

Algemene prijslijst 2022

Hieronder vind u de nieuwste prijslijst van ons, deze is geldig vanaf 1 juli 2022 en is voorzien van alle prijsupdates . 

 Geldig vanaf 1 juli 2022

Prijslijst v1.3 Betec Controls BV 1 juli 2022 in Excel xls formaat

Prijslijst v1.3 Betec Controls BV 1 juli 2022 in pdf formaat

HK Instruments – Prijslijst geldig vanaf 1 januari 2022

Prijslijst HK Instruments 2022 in Excel xls formaat

Prijslijst HK Instruments 2022 in PDF formaat

Schischek Rotork Explosiebeveiliging – Prijslijst geldig vanaf 1 mei 2022.

Prijslijst Schischek Rotork Explosiebeveiliging vanaf mei 2022 v2.0 in Excel xls formaat

Prijslijst Schischek Rotork Explosiebeveiliging vanaf mei 2022 v2.0 in PDF formaat

** Door de enorme vraag en gebrek aan onderdelen zijn de levertijden voor het assortiment van Rotork Schischek zijn op dit moment op aanvraag. **

Thermokon sensoren  – Prijslijst geldig vanaf 1 juli 2022!

Prijslijst Thermokon sensoren per 1 juli 2022 Excel xls formaat

Prijslijst Thermokon sensoren per 1 juli 2022 PDF formaat IN ONDERHOUD

Algemene verkoopvoorwaarden

Algemene Verkoopvoorwaarden 2022 in PDF formaat

 

Scroll naar top