Ventilatie naar behoefte

Multifunctionele meetapparatuur van HK Instruments ingezet als onderdeel van behoefte afhankelijke ventilatie.

Ventilatie wordt gestimuleerd als er veel mensen in het gebouw zijn. Ventilatieoplossingen van dit type zijn nodig in scholen, kantoren, sporthallen en hotels – dat wil zeggen op alle locaties waar het belangrijk is om een goede luchtkwaliteit te behouden, zelfs als de bezettingsgraad sterk varieert. Behoeftegestuurde ventilatie zorgt niet alleen voor een goede luchtkwaliteit, maar ook voor een lager energieverbruik in gebouwen.

Door technische innovaties zijn onze apparaten nog veelzijdiger dan voorheen. CDT2000-DC, een CO2-transmitter die gebruikmaakt van Dual Channel-technologie, is onderhoudsvrij en kan ook worden gebruikt in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere omgevingen die een uitdaging vormen voor gewone CO2-transmitters. De grote display op een CDT-apparaat is informatief en gemakkelijk af te lezen, wat ook een meerwaarde creëert voor de gebruikers van het gebouw.

Siro-rH (1) en CDT2000 (3) bewaken de luchtkwaliteit in individuele kamers en communiceren eventuele behoefte aan extra capaciteit aan het gebouwbeheersysteem. CDT2000 Duct (2) bewaakt de afgezogen lucht in de hele ruimte, waardoor behoeftegestuurde ventilatie in het hele kantoor mogelijk is.

Scroll naar top